Affiche 2009

Affiche Savooifeesten 2009

Tweede 'grote' editie met o.a. The Balls

Savooifeesten 2009

Vrijdag 28 augustus

  • Bram en Lennert
  • Let Lewis Live
  • Pickle Juice
  • Body Spasm

Zaterdag 29 augustus

  • Biekes berenbal
  • Commerwell
  • W. Victor
  • The Royal Balls Discofonic Orchestra
  • DJ Arsène

Bram en Lennert zijn producten uit Ninove. Ze hebben er al een heel parcours in allerhande pop- en rockgroepjes opzitten, maar samen opteren zij ervoor om een bestaand repertoire op een eigenzinnige wijze te brengen. Slechts gewapend met 2 gitaren en hun stemmen proberen zij de harten van talloze tienermeisjes sneller te doen slaan, maar ook kunnen ze menig 50-plusser op de dansvloer krijgen.

Let Lewis Live. Vier toffe peren beslissen op een zonnige zondagmiddag, ergens diep in Gent, om eens uit te testen of ze vettige rock-‘n-roll kunnen spelen. Na wat duwen en trekken dopen zij hun band Let Lewis Live en besluiten ze het Vlaamse rock- & roll landschap gewapenderhand in te nemen. http://www.myspace.com/letlewislive

Pickle Juice kan je best omschrijven als een kruising tussen een ska punkband en een rariteitenkabinet. Je komt ogen en oren tekort wanneer deze bonte bende als een tornado over je podium raast. Olijke fiestamuziek, stevige gitaarrifs of opzwepende klezmer: het maakt deze twaalfkoppige feestmachine niet uit, als het maar swingt. Pickle Juice slaagt erin om zelfs de meest foute muziekgenres naar hun hand te zetten, met scheurende trompetten, rondvliegende ledematen en een dampende, dansende massa tot gevolg.

De groep groeide snel uit tot een muziekcollectief met een ijzersterke livereputatie en een zeer trouwe fanbase. Na een kleine honderdtal optredens, een paar successen in muziekwedstrijden en een goed verkopende demo, is Pickle Juice klaar om de volgende stap te nemen. Een karrenvracht goesting en een hoop nummers die popelden om opgenomen te worden, resulteerden in de geboorte van Brilliant Bad Ideas, hun eerste album. Pickle juice is eveneens 1 van de 5 finalisten in de TMF-Showcase.

Voor meer info: www.picklejuice.be

Body Spasm. Won in 2007 de Rockvonk en speelde in 2008 het voorprogramma van Shameboy.
Bodyspasm bestaat uit twee broers (Pieter en Sebastiaan Steeno) die met hun instrumenten de bassen doen dreunen dat het geen naam heeft. In de Paradiso (Amsterdam) kaapten ze de publieksprijs weg tijdens de finale van de VJ-contest Visual Sensations. www.myspace.com/bodyspasm

Biekes berenbal

Geen savooifeesten zonder kinderfeest!
Bieke de Beer & Berend de Bie, de feestbeesten van het Bollebozenbos vieren feest. Alle kinderen zijn van harte welkom op het grootste feest van Bollebozenbossegem en omstreken. We gaan uit de bollebozenbol van .. u tot .. u. Hommelus Rommelus de feestmeester stoomt een feestmenu in elkaar om duimen en vingers, tenen en benen af te likken. Met Sjimmie de sjminker en zijn Sjonge Jonge Sjminkstand, Pia Pirana de piratenpinata, Das Dansana en zijn dartele danseressen, veel muziek en vooral jou erbij. En kom gerust verkleed. Als beer, bie, piraat, struikrover, prinses,… want in het Bollebozenbos is alles een beetje anders.

Commerwell. Een band uit Welle, deelgemeente van het Oost-Vlaamse Denderleeuw. Brengt een set van minder evidente, bestaande Nederlands- en Engelstalige nummers. Speciaal voor de (oudere) buurtbewoners van het Savooiplein wordt een set samengesteld die een reis maakt doorheen de tijd.www.commerwell.be

W. Victor. Brengt sterk verhalende muziek die refereert naar jazz, muziek uit de Balkan, italofunk, torch songs, en een flinke portie ontregelde fanfare. Live wordt deze muzikale Antwerpse toerist bijgestaan door vijf uitstekende muzikanten. www.wvictor.be

The Royal Balls Discofonic Orchestra. Deze spetterende Ninoofse live-band brengt de discomuziek uit de jaren ’70 en ’80 tot leven! De meer dan 20 jaar bestaande rockgroep “The Balls” startte 10 jaar geleden met een zijproject waarbij de “The Balls” worden bijgestaan door een 3-koppige blazerssectie en een Amerikaanse zangeres, allen uit het Brusselse. Disco wordt weer tot leven gewekt, stilstaan is verboden.

DJ Arsène. Levende Ninoofse legende uit dancing Edelweiss te Voorde. Optreden als dj, charmezanger en alround-artiest in VRT-programma “De drie wijzen” en het Eén-programma “Willy’s en Marjetten”. Zorgt met overbekende hits uit de jaren ’60, ’70 en ’80 voor een spetterend bal populaire voor jong en oud.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s